NYHETER

Glaskedjan – Ny delägare i Kalmar!

JUNI 2020

Från och med 1 juni finns det en ny delägare i Kalmar. Det är Mönsterås Glasmästeri och Oskarshamns Glasmästeri som tillsammans startar upp Kalmar Glas AB. Den nya enheten finner ni på franska vägen 23 i Kalmar. Vi hälsar Kalmar Glas med personal varmt välkomna till Glaskedjan! Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på över 80 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete, lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av ett aktiebolag där företagen blir delägare och på så vis … Läs mer om Glaskedjan – Ny delägare i Kalmar!

Glaskedjan – Skövde och Östersund!

MAJ 2020

Glaskedjan expanderar ytterligare och från och med nu finns Glaskedjan på ytterligare 2 platser i Sverige. De nya enheterna finner ni i Skövde på Ventilvägen 4 och i Östersund på Odenskogsvägen 36. De nya företagen är: Skövde – Götene Glasmästeri AB Östersund – Östersunds Glasmästeri AB Vi hälsar de nya delägarna med personal varmt välkomna till Glaskedjan! Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på över 80 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete, lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av … Läs mer om Glaskedjan – Skövde och Östersund!

Glaskedjan – Nu på mer än 80 orter!

JANUARI 2020

Glaskedjan expanderar och från och med nu finns Glaskedjan även i Botkyrka, Edsbyn, Hofors, Södertälje, Ånge och Östersund. De nya orterna är: Botkyrka – Alby Bilverkstad Edsbyn – Shiny-Line Hofors – Hofors Glasmästeri/Aluline Inglasningssystem AB Södertälje – EH Autoglas AB Ånge – Ånge Glasmästeri AB Östersund – Frasses & Sundins Bilglas AB Vi hälsar alla nya delägare med personal varmt välkomna till Glaskedjan! Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på över 80 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete, lokala glasmästerier … Läs mer om Glaskedjan – Nu på mer än 80 orter!

Glaskedjan – Ännu nordligare!

OKTOBER 2019

Glaskedjan finns från och med nu även i Skellefteå. Det är Skellefteglas AB som går med i Glaskedjan. Ni hittar dem på Maskinvägen 18. Vi hälsar Anton med personal varmt välkomna till Glaskedjan! Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på drygt 70 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av ett aktiebolag där företagen blir delägare och på så vis får såväl beslutanderätt som del i Glaskedjans resultat. Vi månar om såväl glasmästerihantverket som … Läs mer om Glaskedjan – Ännu nordligare!

Glaskedjan – På väg norrut!

AUGUSTI 2019

Glaskedjan finns från och med nu även i Lycksele. Det är Lycksele Nya Glasmästeri AB som går med i Glaskedjan. Ni hittar dem på Verkstadsvägen 2. Vi hälsar Christer med personal varmt välkomna till Glaskedjan! Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på drygt 70 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av ett aktiebolag där företagen blir delägare och på så vis får såväl beslutanderätt som del i Glaskedjans resultat. Vi månar om såväl … Läs mer om Glaskedjan – På väg norrut!

NYHETER OCH PRESS INFO

Glaskedjan – Ny delägare i Kalmar!

Från och med 1 juni finns det en ny delägare i Kalmar. Det är Mönsterås Glasmästeri och Oskarshamns Glasmästeri som … Läs mer

Glaskedjan – Skövde och Östersund!

Glaskedjan expanderar ytterligare och från och med nu finns Glaskedjan på ytterligare 2 platser i Sverige. De nya enheterna finner … Läs mer

Glaskedjan – Nu på mer än 80 orter!

Glaskedjan expanderar och från och med nu finns Glaskedjan även i Botkyrka, Edsbyn, Hofors, Södertälje, Ånge och Östersund. De nya … Läs mer


Fler nyheter...